Statul pe scaun – pericol pentru sanatate

Statul pe scaun este un pericol pentru sanatate. Vorbim de multele ore petrecute sezand in fiecare zi, care-i afecteaza deopotriva pe cei sedentari dar si pe cei activi. Numeroase studii au scos in evidenta efectele negative asupra organismului. Un articol din Men’s Journal detaliaza ce i s-a intamplat unui alergator de curse foarte lungi. Citeste restul articolului »


15 sfaturi pentru dieta de la experti

Toata lumea intuieste modul simplu de a slabi. Mananci mai putin si mai sanatos si faci mai multa miscare. Insa in contextul vietii moderne, este destul de greu de atins un asemenea obiectiv. Apar in calea ta tot felul de piedici si tentatii. Pentru a te ajuta, cei de la WebMd au discutat cu expertii nutritionisti si au alcatuit o colectie de cele mai bune 15 sfaturi care sa te ajute la dieta.

Citeste restul articolului »


Cuvinte cheie:

5 greseli alimentare de evitat

Pentru a slabi, multi prefera dietele. Sunt bine definite si promit mult in timp relativ scurt. Cei mai inteligenti isi schimba cu totul stilul de viata. O alimentatie sanatoasa este o componenta de baza, nu numai ca te ajuta sa mentii o greutate optima, dar va creste si tonusul tau zilnic si te va ajuta sa tii bolile deoparte. Asa ca, dieta sau nu, iata 5 greseli alimentare pe care trebuie sa le eviti:
Citeste restul articolului »


Cuvinte cheie: , , , ,

5 trucuri ca sa respecti dieta si cand esti la serviciu

Orice dieta alegi, de multe ori ajungi sa ai dificultati in a o urma cat timp esti la serviciu. Apare ziua de nastere a unei colege, o masa cu clientul, o sedinta care te impiedica sa mananci la timp si automatul de sandviciuri iti face cu ochiul. Iata 5 trucuri care sa te ajute sa respecti dieta:

Citeste restul articolului »


Cuvinte cheie: ,