Dieta cu supe

Dieta cu supe este foarte potrivita iarna. Supele selectate de noi sunt sarace in calorii, insa bogate in legume. Vei alimenta organismul cu minerale, vitamine si fibre si trebuie sa recunosti, o supa calda iarna poate face minuni! Iti prezentam mai jos trei supe de slabit, dar poti incerca si altele. Iata faimoasa dieta cu supa: Citeste restul articolului »


Dieta South Beach

Dieta South Beach este una dintre cele mai populare diete din lume. Elementele acestei diete sunt mereu prezente in reviste, au aparut pana si produse alimentare care se folosesc de acest „brand”. Dieta South Beach a fost creata de Doctorul Agatston, un medic cardiolog american foarte bine cotat. Dieta a fost conceputa pentru suferinzii de boli cardiovasculare. Afla cum a devenit atat de populara si in ce consta ea.

Citeste restul articolului »


Cuvinte cheie:

10 motive pentru care dietele nu functioneaza

Cum adica dietele nu functioneaza? Simplu, citeste mai departe cu atentie. Conform statisticilor, 96% din cei ce incep o dieta nu o urmeaza cu strictete, iar 98% se ingrasa imediat dupa incetarea dietei chiar si cu 2 kile in plus fata de greutatea initiala. Doar gandeste-te la tine si la toti cunoscutii tai care au tinut vreodata o dieta pentru a slabi. Sunt in prezent mai slabi decat atunci? Dar tu, cate diete ai tinut? Pe termen lung, ai slabit sau te-ai ingrasat?  Iata, in opinia unui specialist american, 10 motive pentru care dietele NU functioneaza. Citeste restul articolului »


Cuvinte cheie: